CREE T6 LED koplamp voor MTB/race


Extreem veel licht voor op de fiets / helm.
Ideaal om in het donker nog te kunnen fietsen op racefiets, MTB of elektrische fiets.
Zeer geschikt voor nightbiken.

Keuze uit verschillende modellen met 1, 2 of 3x CREE T6 LED

Met USB aansluiting, waardoor deze makkelijk op een powerbank is aan te sluiten. Lees verder wat dat nog meer voor voordelen heeft!WAARSCHUWING: De lichtopbrengst van deze lampen is zeer groot en kan anderen verblinden. Wij adviseren u daarom de lamp niet continue op maximaal vermogen aan te laten en niet te ver vooruit te richten.


5V USB aansluiting
Deze krachtige LED lampen werken op een (externe) 5V USB voeding. Dit kan bijvoorbeeld via 5V USB accupack of powerbank. De lamp heeft geen interne accu, omdat deze simpelweg niet voldoende capiciteitsduur kan bieden voor de hoeveelheid lichtopbrenst van de lamp.
Bijkomend voordeel van een externe voeding is, dat je tevens flexibeler bent in de keuze van capiciteit en duur.

Ben je al in bezit van een 5V powerbank, dan ben je met een losse lamp klaar om te nightbiken!

Heb je nog geen powerbank en wil je er graag een powerbank bij bestellen? Ook dan kunnen we je helpen. Wij verkopen deze lampen namelijk zowel los als ook in combinatie met een moderne lichtgewicht powerbank.
(Lees wel even verder voor meer informatie over de powerbank die wij aanraden)


Prijzen:
X1 LED 1200lumen incl stuurbevestiging - € 19.95
X2 LED 2000lumen incl stuurbevestiging - € 22.95
X3 LED 3600lumen incl stuurbevestiging - € 28.95
Deroace 3400lumen LED verstelbaar - € 26,95

Meerprijs powerbank
5000mAh Lipo powerbank - € 19,95
10.000mAh Lipo powerbank - € 29,95
20.000mAh Lipo powerbank - € 49,95Waarom een Powerbank in plaats van een accupack?
1) Standaard 18650 accupacks hebben minder capaciteit en kortere levensduur.
2) Lipo powerbanks zijn licht in gewicht, bieden meer capaciteit en zijn vriendelijker in gebruik
3) Een powerbank is naast gebruik voor de lamp ook te gebruiken om je bv. je smartphone of action camera op te laden.Waarom geen 18650 accupack?
Meestal wordt een 4000 tot 6000mAh accu meegeleverd, welke vaak net te weinig is voor een lange (+1.5/2uur) fietstocht. Bovendien is deze accu alleen geschikt voor toepassing van de fietslamp, waar een powerbank het voordeel heeft ook je smartphone/actie camere/navigatie op te kunnen laden.Voordelen van Lipo batterij
De Lipo battarijen van de powerbanks die wij verkopen bieden meerdere voordelen ten opzichte van de 18650 accupacks. Allereerst zijn deze namelijk een stuk lichter in gewicht. Daarbij is er een ruimere keuze in capaciteit. Je kunt de powerbank naast het gebruik voor je LED lamp ook gebruiken voor bv. je smartphone, navigatie, of GoPro op te laten. Zowel op de fiets, als ook in dagelijks gebruik.Meer gebruiksgemak van de Powerbank
We leveren powerbanks van 5000 tot 20.0000mAh. Dit is ruim meer dan de standaard 18650 accupacks van 4.400mah. Bovendien hebben onze powerbanks twee USB aansluitingen van elk max 2.4A. Hierdoor kun je dus twee lampen aansluiten, of naast een lamp ook je smartphone/GoPro opladen onderweg.Ben je uit gefietst? Of neem je even een terrasje?
Fijn dat je dan de powerbank kunt blijven gebruiken om je smartphone of GoPro op te laden. Ook zonder fiets of lamp kun je de powerbank gebruiken.Welke powerbank is geschikt voor mijn LED fietslamp?

Indien je zelf al in het bezit bent van een Powerbank, is het belangrijk om te controleren hoeveel stroom deze kan leveren. De meeste powerbanks hebben namelijk een max. output van 1A tot 1,5A. De Powerbanks die wij verkopen bieden 2.4A output, waardoor de lichtopbrengst verhoogd wordt. (Ook kun je met 2.4A je tablet/iPad opladen, wat bij lagere stroom output nog wel eens tot problemen kan laden)
Hoeveel capaciteit heb ik nodig voor mijn LED fietslamp?

Vervolgens dient men na te gaan hoelang de nachtrit gaat zijn. Op basis hiervan kan een minimale capaciteit achterhaald worden.
Met 5.000mAh laat je je MTB LED koplamp 1,5 tot 2uur branden op vol vermogen.
met 10.000mAh kun je ongeveer 3 tot 4uur nightbiken.
En met 20.000mAh kun je makkelijk 4 tot 5+ uur fietsen in het donker.

Als je weet hoeveel minimale capaciteit voor jouw wenselijk is, kun je nog kijken of je een optionele tweede lamp of ander apparaat wilt opladen. De powerbanks die wij verkopen hebben namelijk twee USB poorten, waardoor je naast de lamp nog een extra aansluiting beschikbaar hebt. (voor bijvoorbeeld een tweede lamp, of je Smartphone/Navigatie) Gebruik je de twee poorten tegelijkertijd, dan vraagt dat ook capaciteit van je powerbank.

Wij adviseren daarom een grotere capaciteit Lipo powerbank aan te schaffen dan op basis van wat je op dit moment verwacht. Om de eenvoudige reden dat onze ervaring leert dat men eenmaal na het ontdekken van al deze voordelen gauw terugkomt voor een grotere powerbank.Prijzen:
X1 LED 1200lumen incl stuurbevestiging - € 19.95
X2 LED 2000lumen incl stuurbevestiging - € 22.95
X3 LED 3600lumen incl stuurbevestiging - € 28.95
Deroace 3400lumen LED verstelbaar incl stuurbevestiting € 26,95

Meerprijs powerbank
5000mAh Lipo powerbank - € 19,95
10.000mAh Lipo powerbank - € 29,95
20.000mAh Lipo powerbank - € 49,95Extra Tip:

Met de handige opbergtas voor op je stuurbuis kun je eenvoudig je powerbank opbergen, de lamp aansluiten en dankzij de transparante bovenzijde te Smartphone in zicht hebben, voor bijvoorbeeld Strava, GPS of WhatsApp berichten te lezen.

Ook kun je een stuk fruit, powerbar of gelletje meenemen

Dit handige frametasje is te koop voor slechts € 15,-Bestellen
Mail je gewenste lamp(/lampen) en eventueel de gewenste powerbank + opbergtasje met je naam en adres gegevens naar info@mtbcycling.nl
Je krijgt dan in no-time reactie met verdere betaalinstructies en zijn ondertussen je bestelling al aan het inpakken!


Vandaag besteld, de volgende dag geleverd*.
Wij hebben geen verborgen addertjes onder het gras met b.v. lange levertijden.
voor 15.30u beteld is dezelfde dag verzonden en in de meeste gevallen de volgende dag geleverd.
(bezorgingen vinden plaats van dinsdag tot en met zaterdag)