Retourbeleid

Heeft u uw bestelling ontvangen en bent u toch niet helemaal tevreden?
Dan mag u gebruik maken van het herroepingsrecht.

U heeft 14 dagen bedenktijd om te besluiten of u de artikelen wilt retourneren.
Uitzondering hierop betreft producten die om hygienische redenen niet teruggenomen kunnen worden.

De artikelen dienen in ongebruikte en onbeschadigde staat weer bij ons aan te komen om in aanmerking te komen voor restitutie van het aankoopbedrag.
Mocht blijken dat de producten hieraan niet voldoen, bestaat de mogelijkheid dat er kosten voor waardevermindering in rekening worden gebracht en/of de retour wordt afgewezen.

U kunt zelf kiezen welke bezorgdienst u wenst in te schakelen, maar u kunt ons ook vragen voor advies.
De kosten voor retoursturen zijn voor eigen rekening, deze vallen niet binnen het herroepingsrecht en worden dan ook niet door ons vergoed.


Aanscherping retourbeleid
Middels onze website informeren we u zo zorgvuldig mogelijk met woord en beeldend materiaal om u een weloverwogen en goede keuze te kunnen laten maken bij de aanschaf van MTB/race fiets LED verlichting. Mocht u onzeker zijn over de lichtkwaliteit of de gebruiksbeleving, kunt u ons ten alle tijden -en voor aankoop- contacteren.

Helaas hebben we al meerdere keren mogen ontdekken dat onze LED lampen ingezet worden tijdens diverse nightbike events en daarna -inclusief moddersporen en gebruikssporen- retour gestuurt worden.
Wij vinden dit niet alleen erg brutaal van onze mede-bikers, maar ook erg vervelend gezien de derving en kosten die dit met zich mee brengt.
Dit heeft ons doen besluiten om in alle transparantie het retourbeleid aan te scherpen en u hierdoor bewust te laten worden van de consequenties.

Tijdens de bedenktijd bent u namelijk verplicht zorgvuldig om te gaan met de bestelde producten. U mag het product uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.
Het uitgangspunt hierbij is dat de u het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Mocht bij herroeping blijken dat de producten hieraan niet voldoen, bestaat de mogelijkheid dat er kosten voor waardevermindering in rekening worden gebracht en/of de retour wordt afgewezen.

We hopen u hiermee juist voor te lichten en over te gaan naar een weloverwogen en bewuste aanschaf.

Bij twijvel of onzekerheid kunt u ons ten alle tijden vragen voor advies, we helpen u graag verder!