Over ons


Leuk dat je even verder kijkt dan alleen de producten op de website!

Ik ben Joost, gepassioneerd fietser en fanatiek mountainbiker. Jaren terug pakte ik de MTB voor het wekelijkse rondje mountainbiken puur voor conditie doeleinden, echter na steeds vaker hetzelfde rondje kwam de uitdaging en verkenning van diverse prachtige MTB routes die Nederland rijk is. Al gauw werd (naast de vaste MTB routes) wekelijks deelgenomen aan toertochten in de regio en breide de MTB avonturen zich uit met XC wedstrijden en marathons.

Met fascinatie voor de techniek van de fiets, de sport en details van ieder afzonderlijk onderdeel, ontstond een zoektocht naar de meest handige onderdelen, accessoires en tools. Zo is het idee van MTBcycling.nl ontstaan. Een adres waar je slaagt voor diverse handige MTB / Race fiets accessoires, getest en oké bevonden door alle opgedane ervaring, én voor een schappelijke prijs!

Na het succesvol opstarten van diverse online afzetkanalen staan we nu aan de vooravond van de eigen webshop op MTBcycling.nl

Het aanbod is afkomstig van vakhandel in Nederland, alsmede toeleveranciers uit Duitsland, België, Engeland en Azië. De producten komen uit eigen voorraad wat betekend dat er betrouwbare levering plaats vindt.

Naast de verkoop van MTB / Race fiets accessoires is het voor de lokale mede-bikers ook mogelijk om specifieke (onderhoud)werkzaamheden uit te laten voeren of de nieuwe onderdelen te laten monteren.


Een rondleiding voor de werkplaats: